maanantai 7. lokakuuta 2019

Teetä ja keksejä

Syön suklaapäällysteisiä Digestive-keksejä. Paketin päällä lukee "es galletas de harina de trigo cubiertas de chocolate con leche". Ostin Lidlistä. Juon hunajateetä, koska kotonani on viileää. Lämmitys ei suinkaan ole enempää kuin haaleahkoa. Tietäessäni, etten ulos mene, en viitsi pukeutua kovin lämpimästi ja sitten palelen.Pitäisi panna sentään sukat.

Huomenna kauppaan. Siihen pitemmällä olevaan, joka mainostaa itseään tavallista paremmaksi. Toivon saavani näkkileipää, jota ei muualla myydä. Se on hyvä ruokakauppa, vaikka muitten tavallisuudesta en tiedäkään, mikä on tavallista.

Qatarin mm-kisat päättyivät. Enää ei tarvitse tv:n ääressä pähkäillä, mistä jää paitsi, kun pitää katsoa Doharin kilpailuja. Minä kun tykkään yleisurheilusta. Isä vei jo ollessani pieni tyttönen Stadionille ja  huomasin, että urheilun katsominen on mukavaa. Varsinkin pikajuoksut, seiväs ja keihäs. Enää ei tarvitse katsella lajeja rinta rottingilla, kun suomalaisten kulta-ajat ovat kaukana takana ja nyt iloitaan jo viiden parhaan joukkoon pääsemisestä, jos suomalaisia ylipäätään on mukana. Eukonkannon mm-kisoissa Sonkajärvellä suomalainen sentään on pitänyt pintansa.

Espanjan ystävältäni tuli viesti. On ostanut hyttysiä karkottavan rannikkeen. Itikoita on paljon ja ne sielläkin hyökkäävät pelotta ja verenhimoisina ihmisen kimppuun. Muistan puolison ja minun sienireissuilta metsässä sen, kun miestäni eivät verenimijät häirinneet. Minun ihoni oli kutsuva, vaikka kuinka olin peitellyt nahkani Chanel 5:lla. Ehkä juuri siksi. Nyttemmin tässä varsin urbaanissa ympäristössä olen säästynyt hyttyshyökkäyksiltä.

Tämä oli tässä tänään. Hyvää päivää.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu