maanantai 20. maaliskuuta 2023

Arkijutustelua

 Ei enää joulua. Luin Dickensin kirjan loppuun. Mitäs nyt luetaan? Pitää penkoa kirjahyllyä. En osaa olla lukematta. Kuulun siihen ikäryhmään, jota koulussa opetettiin laskemaan,lukemaan ja kirjoittamaan. Nykyisin nämä taidot eivät kuulu peruskoulunsa lopettaneille, ainakaan jokaiselle. Oikeastaan aika kammottavaa!

Varasin kampaaja-ajan. Metromatka Stadiin. Metron kuljettajat eivät lakkoile kuten junien kuljettajat. Bussit ovat nyt poikaa. Eivät kulje kaikkialle, siitä monella pulma, jos ei ole autoa käytettävissä. On nyt niin taikka näin, tänään talvi päättyy virallisesti, on kevätpäiväntasaus. Lumi pihalla alkaa olla pälvinä, jalkakäytävillä rahisee talven hiekat. Tai ei se hiekkaa ole, vaan pientä sepeliä.

Soitin E:lle. Leikattu silmä voi hyvin, näkö parantunut. Hieno juttu! K soitti. Juteltiin niitä näitä. Ei mitään tähdellistä.Tunti meni. Katselin kaksi Julia Robertsin elokuvaa, joista toisessa Denzel Washington, josta  tykkään. Että tällainen sunnuntai.

Stadin Slangin jäsenmaksulasku tuli. Sen maksan, mutta muutamasta muusta yhdistyksestä eroan, Olen ollut huono rivijäsen, ollut osallistumatta. Turhaa maksaa  jäsenyydestä. Erääseen kuulun ainaisjäsenenä, se jää. Äitini maksoi aikanaan jäsenyydestä kuuluen yhdistykseen itsekin ja ollen aktiivinen. No, luen jäsenlehden aina tarkasti ja Ameriikan kuulumiset. En ole koskaan USA:ssa ollut. Puoliso kävi New Yorkissa. En ole suuremmin tuntenut halua sinne matkustaa. Nuorempana haaveilin ajamisesta Route 66 päästä päähän. Nykyisin sitä pätkitty, katkaistu, muutettukin, mutta pitää pintansa ja maineensa.

Nyt menen viettämään kevätpäiväntasausta ja katselen kevättä ikkunasta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu