lauantai 4. marraskuuta 2023

Lohilaatikon merkeissä

 Lohilaatikko uunissa ja hyvältä näyttää ja tuoksuu. Netistä katsoin uuden Alanya Marketin kaupan sisätiloista ja tuotteista katsauksen. Ensi viikolla sinne käymään. Ihmiset jonottaneet aamuvarhaisesta ja syykin selvisi, ensimmäiset saivat lahjakortin. Sentään toista kuin muinoin ilmaisten ämpäreiden jonotusta. Kaupppiasta haastateltiin ja hän väitti kantasuomalaisten olevan jo 45% asiakkaista. Loput sitten "omia". Ostoskeskuksen Lidl sai vahvan kilpailijan, S-marketista puhumattakaan.

Sateista ja tuulista. Pysyttelen visusti sisällä. Eikä ole syytä ulos mennäkään. Ostin eilen broilerikeittoon ainekset. Jospa teen huomenna sitä. Huomenillallahan taas tanssitaan tähtien kanssa ja yksi pari laitetaan lämpimien hyvästien kera kotimatkalle. Kovaa peliä. Mutta ken on leikkiin ryhtynyt, se leikin kestäköön.

Aloin lukea Pilvi Hämäläisen esikoisteosta Cinderella. Olen niin alussa, etten vielä osaa sanoa siitä juuta enkä jaata. Hämäläinen on Jaakko Saariluoman kollegana hupiohjelmassa Suurmestari, jonka formaatti tulee briteiltä. Elämäni biisi- ohjelma on puolestaan puhtaasti kotimainen eli formaatti on Suomesta. Sitä seuraan intensiivisemmin kuin monia muita. Tänään taas ja biiseistä kertomassa viisi Suomen presidentin virkaa havittelevaa ehdokasta. Veikkaan muuten Pekka Haavistoa seuraavaksi maanisäksi. Voi olla, että veikkaan väärin.

Nyt menen maistamaan lohilaatikkoa ja sitten tiputtelen suklaan makuista espressoa jälkiruoaksi. Loppupäivä onkin pelkkää lekottelua.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu