tiistai 17. toukokuuta 2022

Muutama rivi

 Heräsin varhain ja kahvin juotuani ajattelin panna tänne muutaman rivin. Jääkiekon MM-kilpailut kovaa vauhtia käynnisä ja Suomi pärjää hyvin ja minä katselen ja jännitän. Mansikat lopussa, huomenna saatava lisää. Napostelen niitä jääkiekkoa katsellessani. Ei mitään kaloripitoisia chipsejä.

Ensi viikolla Stadiin. Metroajelua. Jossain välissä tätä kesää Amos Rexiin. Espalle kesäkuussa. Suunnitelmissa on myös tutustuminen Stockmannin kattoterassiin. Saas nähdä.

Jaahas, anomus menossa Nato-jäsenyyteen. Turkki haraa vastaan. Venäjä katselee hommaa suopeammin kuin aiemmin, jos presidentti Putiniin on luottaminen. Häntä kyllä kuulemma askarruttavat mahdolliset tukikohdat Suomessa. Saas nähdä.

Ei ole lukemista. Kirjahyllyä penkoessani lukemisen toivossa huomasin kaksi samaa kirjaa. Ovat Helsinki-aiheisia. Lähetän toisen ystävälleni Italiaan. On alunperin ihan stadilainen, mutta rakastumisen takia kovasti italialaistunut ja asuu Napolin liepeillä, mutta on siitä huolimatta yhä hengissä. Kun tapana on kuolla Napolin nähtyään. Ehkä siksi en niin syvällä Italiassa olekaan ollut, vaan pyörtänyt pois Toscanan tutkittuani, Venetsia, Firenze, Verona ja muut pakolliset. Kaikki tiet eivät siis suinkaan ole edes vieneet Roomaankaan asti. Sen sijaan kirjojen sivuilla ja nojatuolissa tv:n matkaohjelmia katsellen olen sielläkin käynyt.

Tänään piti mennä kauppaan, mutta jätän sen huomiseksi. Alkoi yhtäkkiä laiskottaa. Viitsiikö edes luopua koko päivänä yöpaidasta? Jos vain olen partsilla ja suunnittelen mitä kesäkukkia sinne hankin. Ja minkä värisiä. Vuosi sitten vannoin valkoisen nimeen. Saas nähdä tänä vuonna.

Tässäpä ne lupaamani rivit sitten olivatkin. Mukavaa toukokuista tiistaita.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu