maanantai 11. heinäkuuta 2022

Tulin käymään

 Jaahas, taukoa tuli pidettyä. Mutta nyt palaan asiaan. On ollut sitä ja tätä, tuotakin arkista tapahtumaa. Kesä jo kääntynyt loppua kohti. Lierihattuilmoja pidellyt, aurinko paistanut, palaneita ihoja rannoilla ja tunkua lentokentillä, kun kansalla koittanut taas vapaus parin vuoden hiljaiselon jälkeen koronan kourissa. Tallä viikolla alkavat yleisurheilun mm-kilpailut USAssa. Jos edelleen olen nukkumatta normaalisti. on öiseen aikaan ainakin ohjelmaa. Nyt on mennyt parvekkeella istumiseksi syntyjä syviä pohtiessa.

Tänään kotona ja huomenna liikkeelle. Herajuustoa ja mansikoita ostettava. Kirje postiin ja maksan lisää, että kulkeutuu perille edes jokseenkin säällisessä ajassa. Lukeminen  tauolla. Luin Rämön fillarimatkakirjan loppuun. Ukrainassa oli silloin vielä rauha, vihollinen kalisteli miekkojaan vasta tulevaisuudessa. Pitäisi käydä kirjakaupassa. Käyttämäni antikvariaatti otti ja lopetti toimintansa. Myymälähuoneisto tyhjä. Ei ollut mikään loistelias myyntipaikka. Sillä kun on väliä. Koolla ei niinkään.

Dieetillä oloni tuottanut hedelmää. Päämääränä oleva paino tähtäimessä ja hyvää vauhtia lähenemässä. Joitakin kiloja vielä ja siinä se on. Lääkäri pyysi silloin näyttäytymään ja minä tottelen. Odotan kehuja. Saankin. Opetusohjelmana olen joskus katsellut tv:stä  sarjaa, jossa hyvin liikakiloiset taistelevat hyvinvointinsa takia. Joku taistossa onnistuu, joku jättää leikin kesken. Ymmärrän näitä jälkimmäisiäkin.

Jos nyt tästä menisin suihkuun, pukeutuisin ja laittaisin lounassalaattini valmiiksi. Ostin tilliä ja kaikkialla tuoksuu tilli. Panin veteen ja se pörhistyi heti ja ryhtyi kasvamaan levittäen entistäkin laajemmalle tillin tuoksuaan. Kuka tykkää, kuka ei. Minä panen sitä salaattiin tänään.



0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu